KAA Gent krijgt zoveelste kans op plek in top-4: "Hangen al te vaak aan de jojo, dat moeten we doen"

KAA Gent krijgt zoveelste kans op plek in top-4: "Hangen al te vaak aan de jojo, dat moeten we doen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft opnieuw niet kunnen winnen, deze keer op bezoek bij Antwerp. En dus krijgt KAA Gent een zoveelste kans om de top-4 in te duikelen.

KAA Gent werd de voorbije twee seizoenen vijfde en greep toen net naast play-off 1. Ook dit seizoen wordt het vermoedelijk een dubbeltje op zijn kant.

De voorbije weken kregen de Buffalo's al meermaals de kans om in de top-4 te komen en/of te blijven staan, maar het liep meermaals verkeerd.

Jojo

Het verlies op Cercle Brugge bijvoorbeeld, maar er waren al eerdere momenten: "We hangen al een tijdje aan de jojo, maar we kunnen die vierde plaats niet pakken en vasthouden", aldus Hein Vanhaezebrouck een paar weken geleden al.

"Uiteindelijk moeten we dat plaatsje opschuiven en op het einde van het seizoen die vierde plaats hebben." Opdracht 1: winnen van Genk en zo opnieuw vierde worden. En dan de volgende weken een kloofje slaan? Het programma van Gent (Westerlo, Leuven, Club Brugge en 2x Qarabag) de komende weken oogt iets makkelijker dan dat van blauw-zwart (Union, Cercle, Gent en 2x Benfica).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties