๐Ÿ“ท ๐ŸŽฅ Philippe Clement dankt Krรฉpin Diatta en ... doelman die bal in eigen netten werkt: "Belangrijke les voor spelers"

๐Ÿ“ท ๐ŸŽฅ Philippe Clement dankt Krรฉpin Diatta en ... doelman die bal in eigen netten werkt: "Belangrijke les voor spelers"

Het vergaat Philippe Clement momenteel goed, want dankzij de late treffer van Diatta en de doelman van de tegenpartij die een bal in de eigen netten werkte, won Monaco in de Europa League bij Leverkusen met 2-3.

Binnen de eerste tien minuten voltrok zich reeds een uiterst opvallend moment. De Finse Leverkusen-doelman Lukáš Hrádecký werd onder druk gezet door Embolo, struikelde en werkte zo de bal in eigen doel. Hrádecký vond dat er een overtreding op hem gemaakt werd, maar de arbitrage zag het duidelijk anders.

Nadien leek Leverkusen de scheve situatie wel recht te zetten. Monaco kwam echter nog wel met een antwoord: een heerlijke plaatsbal van Krépin Diatta (ex-Club Brugge) maakte er 2-2 van. In de 92ste minuut volgde er dan nog de 2-3 van Disasi.

Philippe Clement reageerde op de overwinning bij de clubmedia. "We zijn de enige ploeg in de Europa League die buitenshuis gewonnen heeft. We zijn blijven spelen om te winnen. De laatste maanden heb ik het vaak over die mentaliteit gehad en die zie ik steeds meer terug. Het zijn belangrijke lessen voor de spelers als je zoiets kunt doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties