🎥 Feyenoord zet een nieuwe belangrijke stap richting de landstitel na een zege tegen AZ Alkmaar

Joachim Vandecauter
| 1 reacties

Feyenoord heeft in de Eredivisie een belangrijke zege geboekt. Het won van nummer 2 AZ Alkmaar.

In de Eredivisie stond op de 22e speeldag een absolute topper op het programma. Leider Feyenoord ontving nummer 2 AZ Alkmaar. Feyenoord had een voorsprong van 2 punten.

De wedstrijd kon niet veel slechter beginnen voor Feyenoord. Dilrosun maakte een owngoal en zo moest Feyenoord al na een kwartier achtervolgen. Net voor de rust kon Jahanbakhsh gelijkmaken.

Na de rust werd het een nagelbijter, maar na 90 minuten zorgde Pedersen voor de verlossing bij Feyenoord. De thuisploeg bleef achteraf bibberen, maar ze hielden stand: 2-1.

Zo verstevigt Feyenoord zijn leidersplaats. Het heeft 5 punten voorsprong op AZ dat Ajax en PSV zondag nog over zich heen kan krijgen.