Thibaut Courtois schetst het plan voor de topper tegen FC Barcelona

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Thibaut Courtois schetst het plan voor de topper tegen FC Barcelona
Foto: © photonews

Thibaut Courtois staat vanavond met Real Madrid in de topper op bezoek bij Barcelona. De Koninklijke moet winnen om de titelstrijd nog wat nieuw leven in te blazen.

Het verschil tussen leider Barcelona en Real Madrid voor de Clasico is negen punten. Een nederlaag van Thibaut Courtois en co zou de Catalanen heel goed op weg zetten naar de titel in La Liga.

De doelman van de Rode Duivels is echter bereid te blijven vechten tot het einde. Een andere aanpak is er voor deze topper alvast niet.

“Als we niet winnen, is het verschil groot”, zegt Courtois in Mundo Deportiva. “Maar we hebben er vertrouwen in dat we zullen winnen en blijven vechten tot het einde. We willen hen onder druk blijven zetten. Als ze blijven winnen, zullen ze de verdiende kampioen zijn.”

Twee weken geleden ging Real Madrid in de beker nog onderuit in eigen huis. “Het wordt anders dan de Clásico in de Copa, want zij spelen thuis en in de beker zijn het twee wedstrijden. Zij verdedigden goed bij ons en we slikten een ongelukkige tegengoal. Vandaag zullen er meer kansen voor ons zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties