Onder één van deze twee trainers moet Eden Hazard zijn carrière redden

Onder één van deze twee trainers moet Eden Hazard zijn carrière redden
Foto: © photonews

Eden Hazard wil zijn carrière als profvoetballer nieuw leven inblazen. Een trainerswissel bij Real Madrid lijkt de enige uitweg voor de ex-kapitein van de Rode Duivels.

Eden Hazard wil zijn voetbalcarrière nog niet achter zich laten. Hij ligt nog één seizoen onder contract bij de Koninklijke en wil dat seizoen uitdoen. Zeker als trainer Carlo Ancelotti vertrekt moeten er mogelijkheden zijn, zo redeneert onze landgenoot.

Carlo Ancelotti wordt meer en meer genoemd voor een vertrek bij Real Madrid. Enkel de Champions League winnen lijkt hem immers zekerheid te geven over zijn job. Volgens verschillende geruchten wordt de Italiaan meer en meer gelinkt aan de Braziliaanse nationale ploeg.

Als opvolger bij Real Madrid valt dan weer meer en meer ook de naam van Julian Nagelsmann, die net ontslagen werd bij Bayern München. In het verleden werd hij al benaderd door Los Blancos om trainer te worden.

Nagelsmann heeft echter nog opties om snel aan het werk te gaan. Zo is Antonio Conte bij Tottenham ontslagen na diens uithaal richting de bonzen van de club. En zo is Conte, als Nagelsmann toehapt bij Tottenham, weer een optie voor Real Madrid...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties