Domenico Tedesco heeft goed nieuws voor Rode Duivel voor Duitsland-België

Tedesco heeft goed nieuws voor Rode Duivel voor Duitsland-België

Domenico Tedesco heeft goed nieuws voor Rode Duivel voor Duitsland-België

De doelman van Wolfsburg vervangt Thibaut Courtois die de selectie verliet. Na het afscheid van Mignolet is Casteels nu de tweede doelman bij de Rode Duivels.

Na het afhaken van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels voor de oefeninterland in en tegen Duitsland moet Domenico Tedesco al meteen een beroep doen op een andere doelman. 

En hoogstwaarschijnlijk Koen Casteels (30) worden. De keeper van Wolfsburg zal zo bij zijn 60ste selectie voor de 5de keer onder de lat staan bij de Duivels. Casteels maakte in september 2020 zijn debuut bij de Duivels in de Nations League tegen IJsland. 

Voor Casteels wordt het ook een speciale match. Hij speelt namelijk al sinds 2011 in Duitsland toen hij de overstap maakte van Racing Genk naar Hoffenheim. In 2015 maakte trok hij dan naar Wolfsburg waar hij, na een korte uitleenbeurt naar Werder Bremen, sindsdien speelt. 

Matz Sels en Thomas Kaminski zijn de overige keepers in de selectie van Tedesco. Maandag trainen de Duivels nog een laatste keer in Tubeke, daarna trekken ze naar Keulen voor de match van dinsdag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties