Ook Duitse pers lyrisch over 'hun' Tedesco, maar stellen zich ook vragen over WK prestatie en Martinez
Ook Duitse pers lyrisch over 'hun' Tedesco, maar stellen zich ook vragen over WK prestatie en Martinez
Foto: © photonews

De Rode Duivels hebben voor het eerst sinds 1910 nog eens gewonnen in Duitsland. De Duitse pers is dan ook onder de indruk, maar stelt zich ook vragen.

Na tien minuten stond het al 0-2 voor de Rode Duivels, die de Duitsers gewoon overklasten in het eerste halfuur. Daarna kwam de Duitsers nog terug in de match, maar de Belgen wonnen toch met 2-3. 

Bondscoach Domenico Tedesco komt uit de buurt van Stuttgart en de regionale krant zijn ze dan ook onder de indruk. "Onder hun nieuwe coach Domenico Tedesco deden de Belgen Duitsland duizelen, volgens alle regels van de kunst", klinkt het in de Stuttgarter Zeitung.

Tedesco kreeg enthousiasme in de ploeg

"Nauwelijks te geloven dat België er in Qatar zo vroeg uitvloog op het WK. Vooral het counterspel benaderde de perfectie", is de krant nog lyrisch. Ook bij de openbare omroep ARD hetzelfde geluid. 

"Het eerste halfuur dreigde een afgang te worden voor de Duitse ploeg, die uiteindelijk ook verdiend verloor. België scheepte Duitsland met veel vragen op."

En ook Kicker was onder de indruk. "Na de vroege uitschakeling op het WK heeft de nieuwe coach Domenico Tedesco weer enthousiasme in de Belgische ploeg gekregen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties