Peter Vandenbempt heeft duidelijke mening over vertrek van Vincent Mannaert bij Club Brugge

Peter Vandenbempt heeft duidelijke mening over vertrek van Vincent Mannaert bij Club Brugge
Foto: © photonews

De positie van Vincent Mannaert bij Club Brugge kwam vorige week opnieuw onder vuur te liggen. Peter Vandenbempt heeft er alvast een uitgesproken mening over.

Het alcoholmisbruik van Vincent Mannaert blijft hem achtervolgen. In een interview met HUMO lit de sportieve baas van Club Brugge weten dat hij zijn gedrag ten stelligste wil veranderen om te kunnen blijven functioneren op Jan Breydel.

Voor Peter Vandenbempt is de positie van Mannaert altijd al discutabel geweest. “In het voetbal is zeker niet iedereen fan van de dominante - soms agressieve - manier waarop Mannaert het spel speelt”, klinkt het bij Sporza.

Al zijn de verdiensten van Mannaert ook niet min te noemen. “Toch is iedereen ervan overtuigd dat hij de strafste van alle bestuurders is. Dit door een zeldzame combinatie van grote voetbalkennis, knowhow van bedrijfsmanagement en een belangrijke juridische achtergrond.”

Het zou voor Vandenbempt dan ook jammer zijn mocht Mannaert verdwijnen bij blauwzwart. “Zijn verdienste in de grote successen van Club kan dan ook niet overschat worden. En als hij inderdaad wil werken aan zichzelf, zou het bijzonder jammer zijn dat hij voor ons voetbal verloren gaat. We hebben niet echt een groot overschot aan bekwame bestuurders.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties