Wouter Vrancken krijgt drie keer goed nieuws uit ziekenboeg, één speler zeker nog niet fit

Wouter Vrancken krijgt drie keer goed nieuws uit ziekenboeg, één speler zeker nog niet fit
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk trekt zondag voor zijn laatste opdracht van reguliere competitie naar Charleroi. Wouter Vrancken recupereert mogelijk drie spelers.

Racing Genk wil maar al te graag de reguliere competitie afsluiten als leider en een zo groot mogelijke voorsprong op de concurrentie uit de top vier. Tegen de Charleroi zijn de drie punten dan ook een must. 

Wouter Vrancken kan daarbij mogelijk voor het eerst sinds eind februari rekenen op Tolu Arokodare. De Nigeriaan is sindsdien uit met een blessure aan zijn meniscus. "Hij zet stappen”, aldus Vrancken op zijn persconferentie. Volgens HLN zou Arokodare al kort kunnen invallen. 

Ook Daniel Muñoz, die de laatste twee matchen moest missen met een blessure en Yira Sor, die er tegen Anderlecht niet bij was, stonden deze week weer op het oefenveld en kunnen weer minuten maken. 

Cuesta niet fit

Wie dat nog niet zal doen is Carlos Cuesta. Hij is nog niet volledig hersteld van zijn enkelblessure en stond nog niet op het trainingsveld. Hij maakt de verplaatsing naar Charleroi dus niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties