Bayern München op het nippertje toch nog kampioen, maar grijpt meteen hard in met heuse ontslagronde

Bayern München op het nippertje toch nog kampioen, maar grijpt meteen hard in met heuse ontslagronde
Foto: © photonews

Bayern München heeft op het nippertje dan toch nog de titel gepakt in Duitsland. Maar in de bestuurskamers leidde dat meteen tot enkele ontslagen.

Meteen nadat Bayern München op het nippertje nog de titel pakte in Duitsland lekte er uit dat zowel algemeen directeur Oliver Kahn als sportief directeur Hasan Salihamidžic aan de deur werden gezet. 

Zo'n uur na de match bevestigde Bayern München zelf het nieuws. Jan-Christian Dreesen, die actief was als financieel directeur, wordt de opvolger van KahnKahn zelf was niet aanwezig in Köln, dat had de club hem verboden stelde hij op sociale media. 

Kahn was sinds 1 juli 2021 CEO van Bayern, maar moet na iets minder dan 2 jaar dus opstappen. Salihamidžic was sinds 2017 in dienst, wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. 

Het rommelde al het hele seizoen bij Bayern. Trainer Nagelsmann werd ontslagen en het leek erop dat het voor het eerst in meer dan 10 jaar geen prijs zou pakken. Dat het toch nog de titel pakte veranderde niets meer aan het ontslag van Kahn en Salihamidžic. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties