Einde verhaal voor Mathijssen? Opvolger staat al klaar

Florent Malice
Florent Malice vanuit Tbilissi
| 12 reacties
Einde verhaal voor Mathijssen? Opvolger staat al klaar

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uitschakeling in de groepsfase van het EK voor beloften lijkt ook meteen het einde voor Jacky Mathijssen. Er ligt al een nieuwe naam klaar bovendien.

Jacky Mathijssen moest al de nodige kritiek ondergaan voor het EK begon en werd als oubollig omschreven. Te weinig voor de huidige generatie aan talent.

Tijdens het EK werden een aantal pijnpunten blootgelegd. En de resultaten (2 op 9) spreken niet in het voordeel van Mathijssen. 

Rare keuzes

Technisch directeur Frank Vercauteren was ook in Tbilisi en was niet meteen onder de indruk van de keuzes van Mathijssen. Hij wordt ook gezien als een man van Martinez en is een van de weinigen van de vorige generatie die nog op de voetbalbond rondloopt.

jacky mathijssen

Een aantal keuzes en wissels waren volgens Walfoot dan ook een doorn in het oog voor de sceptici. Dat Mandela Keita niet mocht starten tegen Portugal was bijvoorbeeld een erg vreemde keuze.

Volgens onze informatie zal Mathijssen dan ook de eer aan zichzelf houden en ermee ophouden als bondscoach bij de beloften. Met Thomas Vermaelen staat er al een mogelijke opvolger klaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

UEFA Kampioenschap O21

Nieuwste reacties