Manchester United betaalt meer dan 70 miljoen euro voor nieuwe spits en Piers Morgan haalt meteen zwaar uit

Manchester United betaalt meer dan 70 miljoen euro voor nieuwe spits en Piers Morgan haalt meteen zwaar uit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet enkel City, maar ook Manchester United heeft veel geld op tafel gelegd voor een nieuwe speler. Rasmus Hojlund komt de spits versterken. Piers Morgan is echter niet onder de indruk van het transferbeleid van United.

De amper 20-jarige Rasmus Hojlund verhuist naar Atalanta Bergamo naar Manchester United. De ploeg van coach Erik ten Hag heeft voor de Deen een transferbedrag veil van zo'n 75 miljoen euro en daar kunnen nog aan 10 miljoen euro bonussen bij komen. Hojlund tekende een contract tot eind 2028.

"Het is geen geheim dat ik al sinds kleine jongen fan ben van deze geweldige club", ziet de jonge speler met veel enthousiasme zijn nieuw avontuur tegemoet. "Ik droomde er van om Old Trafford in te stappen als Manchester United-speler. "Deze droom wordt nu realiteit." Piers Morgan trekt er alvast de wenkbrauwen eens van op.

De Britse journalist - ook voetballiefhebber en Arsenal-fan - nam het beleid van ManU op de korrel. "Even samenvatten: United spendeerde 47 miljoen Britse pond aan een keeper die geen schot van aan de middenlijn kan stoppen, 60 miljoen aan een middenvelder die mist voor open doel en 72 miljoen aan een spits waar ik nog nooit van hoorde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties