Reactie Moet Tedesco Hugo Cuypers selecteren voor de Rode Duivels? Vanhaezebrouck en Cuypers reageren

Moet Tedesco Hugo Cuypers selecteren voor de Rode Duivels? Vanhaezebrouck en Cuypers reageren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hugo Cuypers doet het uitstekend bij KAA Gent en dat kan ook bondscoach Domenico Tedesco niet ontgaan zijn. De vraag of Cuypers een selectie voor de Rode Duivels verdient, klinkt dan ook steeds luider.

Gent-coach Hein Vanhaezebrouck hoef je niet meer te overtuigen. Hij weet dat Hugo Cuypers van goudwaarde is voor zijn team. "Hugo doet de moeilijkste dingen vaak ongelooflijk goed en de makkelijkste dingen gaan dikwijls fout omdat hij dan denkt dat hij meer tijd heeft en denkt dat hij langer kan wachten. Als hij dat er ook nog aan toevoegt, dan is hij helemaal onmisbaar", aldus de oefenmeester.

Of Vanhaezebrouck ook vindt dat Cuypers maar beter wordt opgeroepen door bondscoach Tedesco? "Ik ben geen coach van de nationale ploeg, dat moet je niet aan mij vragen. Ik ken zijn kwaliteiten, maar ik ga mij niet bemoeien met de nationale ploeg."

Ook Cuypers zelf houdt zich hierover op de vlakte. "Nee, daar houd ik me niet mee bezig. We spelen om de drie dagen en dus ik heb wel genoeg aan mijn hoofd. Als het komt dan komt het", zegt de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties