🎥 Doelman haalt zich woede van heel de Premier League op de hals nadat hij ballenjongen een duw verkoopt

🎥 Doelman haalt zich woede van heel de Premier League op de hals nadat hij ballenjongen een duw verkoopt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op dinsdag wakkerde Bernd Leno de woede aan van de supporters van Bournemouth. De doelman van Fulham wilde de wedstrijd snel hervatten, maar stuitte op weerstand van een van de ballenjongens. Leno greep de bal uit diens handen en duwde de jongen weg.

De dag van Fulham verliep niet zoals gehoopt op Boxing Day. De Londense club verloor uiteindelijk met 3-0 van Bournemouth, en bij een stand van 2-0 koesterde Leno nog hoop.

Met nog ruim een kwartier op de klok wilde de Duitser een doeltrap nemen, maar de bal werd niet bepaald vlot toegeworpen door de ballenjongen. De duw die Leno vervolgens uitdeelde, zorgde voor boosheid bij het thuispubliek en enkele spelers van Bournemouth.

Het akkefietje had echter een tegenovergesteld effect voor Leno, aangezien de tijd alsnog wegtikte. Op de bank van Fulham werd geklaagd over het gedrag van de ballenjongens.

Scheidsrechter Tim Robinson besloot vervolgens alle ballenjongens naar de tribune te sturen om verdere tijdrekkerij te voorkomen. Ondanks dat Leno al een gele kaart had ontvangen, kreeg hij geen straf voor de duw die hij uitdeelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties