Na de interesse van Liverpool: 'Tottenham legt 45 miljoen euro neer bij Chelsea'

Na de interesse van Liverpool: 'Tottenham legt 45 miljoen euro neer bij Chelsea'
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea heeft dringend nieuw bloed nodig om in 2024 opnieuw de rug te rechten en naar boven te kijken. Maar dan moet er eerst uitgaand wat gedaan worden om plaats én geld vrij te maken, zo lijkt het wel.

Conor Gallagher heeft wel nog een contract bij de Blues tot 2025, maar toch lijkt Chelsea graag afscheid van hem te willen nemen. Op die manier zouden ze het nodige budget én wat plaats in de kern kunnen maken om zelf ook weer nieuwe spelers aan te trekken.

Tottenham Hotspur zou wel wat zien in de middenvelder en volgens Di Marzio een bod willen plaatsen van om en bij de 45 miljoen euro. Dat zou een welgekomen win-win-situatie kunnen worden voor alle betrokken partijen, al is er volgens Engelse media nog geen akkoord.

45 miljoen euro voor Gallagher?

Chelsea staat momenteel amper tiende in het klassement en wil dus ook heel graag inkomende transfers doen. Het lijkt erop dat ze daarom snel willen handelen en Gallagher van de hand doen, om daarna zelf ook in actie te schieten.

Afgelopen zomer was ook Liverpool ten zeerste geïnteresseerd in Conor Gallagher. Jurgen Klopp zag de Engelse international perfect passen bij de speelstijl van Liverpool en wilde de deal volgend seizoen rond krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties