'Niet de povere resultaten, maar deze factoren zorgden ervoor dat Standard afscheid nam van Hoefkens'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
'Niet de povere resultaten, maar deze factoren zorgden ervoor dat Standard afscheid nam van Hoefkens'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens vertoeft niet langer in Luik. Standard bedankte de coach voor bewezen diensten. De povere resultaten speelden mee, maar waren niét de spreekwoordelijke druppel die de emmer deden overlopen.

Standard kampeert momenteel op een negende plaats in de Jupiler Pro League. Les Rouches tellen negen punten achterstand op de zesde stek van Antwerp FC. Niet onoverkomelijk, maar we denken niet dat er veel geld zal worden ingezet op de PO1-kansen.

Die resultaten zijn echter niet het duwtje geweest dat Carl Hoefkens naar buiten heeft geduwd. Het Laatste Nieuws weet dat de coach de steun van zijn kleedkamer niet langer genoot. "Een gebrek aan plan B", klinkt het bij enkele spelers. 

Kanga Wilfried - Sowah Kamal
© photonews

Concreet: de wedstrijdvoorbereidingen van de 22-voudig Rode Duivel zijn tot in de puntjes afgewerkt. De spelers weten perfect wat te doen... tot de tegenstander verrast met een tactische aanpassing. Geen plan B dus.

Vergiftigd geschenk

Bovendien was de 3-2-overwinning van Standard tegen RSC Anderlecht een vergiftigd geschenk. Ook de bestuurskamer begon plots te geloven dat Les Rouches onder hun waarde geklasseerd stonden. Maar is dat wel zo? Aan Ivan Leko om het uit te zoeken...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties