🎥 Vincent Kompany kan met Burnley alweer niet winnen, Liverpool opnieuw leider in Premier League

🎥 Vincent Kompany kan met Burnley alweer niet winnen, Liverpool opnieuw leider in Premier League

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Burnley, gedeeld laatste in de stand, nam het zaterdag op tegen Liverpool dat bij winst terug leider kon worden in de Premier League. Manchester City won eerder op de dag van Everton, en klom even over the Reds.

Zaterdag nam het Burnley van Vincent Kompany het op tegen Liverpool. Burnley kon alweer niet winnen terwijl Liverpool terug leider werd in de Premier League. Het werd 3-1 voor the Reds.

Op het halfuur kon Diogo Jota de score openen met het hoofd na een corner. Opvallend dat de kleinste van de hoop dat deed. Mohamed Amoura deed hetzelfde afgelopen weekend tegen KRC Genk.

Op slag van rust maakte Burnley gelijk. O'Shea kon met een zeer krachtige kopbal de bordjes gelijk hangen. Kort na de rust kon Luis Diaz zijn club alweer op voorsprong brengen. Met nog tien minuten op de klok besliste Darwin Nunez de wedstrijd, ook hij deed het met een kopbal.

Zo blijft Vincent Kompany gedeeld laatste in de Premier League met slechts 13 punten na 24 wedstrijden. Liverpool klimt weer naar de eerste plaats, over Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties