'Bayern München gaat concurrentie aan met Liverpool en wil coach wegkapen bij andere Bundesliga-club'

'Bayern München gaat concurrentie aan met Liverpool en wil coach wegkapen bij andere Bundesliga-club'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München kondigde woensdag aan dat het na dit seizoen niet meer verder zal gaan met coach Thomas Tuchel. De Duitse topclub is nu op zoek naar een nieuwe coach en zal de concurrentie aangaan met Liverpool.

Bayern München zal op zoek moeten naar een nieuwe coach nadat in onderling overleg werd besloten om het contract van Thomas Tuchel vervroegd te beëindigen. Maar ook Liverpool zoekt nog een vervanger voor Jürgen Klopp.

De Duitse Liverpool-coach kondigde eerder dit seizoen aan dat hij na dit seizoen stopt als coach bij Liverpool. Na jarenlange trouwe dienst neemt hij even pauze. Hij wil volgend seizoen bij geen enkele club trainer zijn.

Dus Liverpool kwam uit bij ex-speler Xabi Alonso. Momenteel doet die het geweldig goed bij Bayer Leverkusen waarmee hij eerste staat in de Bundesliga

Maar volgens verschillende media wil Bayern München ook proberen om Alonso te contracteren. De Duitse club zou ook al contact hebben gehad met zijn vertegenwoordigers. Toch zal er voor het einde van dit seizoen nog geen beslissing worden genomen door de Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties