D-day voor Ronny Deila? Zo zit de situatie op dit moment

D-day voor Ronny Deila? Zo zit de situatie op dit moment
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het worden bijzonder drukke en belangrijke weken voor Ronny Deila. Als hij wil aanblijven bij Club Brugge wint hij de komende weken maar beter een aantal wedstrijden. De Noor ligt onder vuur en dus is het nog maar de vraag hoelang het nog zal blijven duren.

Alle hens aan dek voor Club Brugge. Het moet de komende weken vol aan de bak om play-off 1 te gaan halen. Tussendoor wil het zich ook in Europa gaan handhaven en voorbij Molde geraken. En dus is het ook van moeten voor coach Ronny Deila.

De komende weken is het alles of niets voor hem en blauw-zwart. Te beginnen met de wedstrijd tegen KRC Genk. Hier en daar klinkt het dat de wedstrijd tegen de Limburgers van primordiaal belang is voor de trainer. 

Alles of niets voor coach Ronny Deila?

Bij een nieuwe nederlaag zou het over en sluiten kunnen zijn. Deze week hield blauw-zwart de rangen gesloten, deels ook door ziekte van Bart Verhaeghe. De komende weken gaan er mogelijk ook structureel dingen veranderen met de komst van een nieuwe Technical Director.

Er wordt al gesproken over Hugo Broos, maar de komende weken is het eerst zaak om tegen Molde, Genk, OH Leuven en STVV goede resultaten neer te zetten. Dat wordt het belangrijkste om daarna in play-off 1 te mikken op een Europees ticket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties