Nieuwe toptransfer op komst voor Union SG? "20 miljoen euro niet overdreven toch?"

Nieuwe toptransfer op komst voor Union SG? "20 miljoen euro niet overdreven toch?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is er een nieuwe toptransfer op komst voor Union SG? Het zou zomaar kunnen. Aankomende zomer mogen er opnieuw heel wat interessante deals verwacht worden bij de Brusselaars.

De voorbije jaren vertrokken telkens een aantal van de absolute sterkhouders van Union SG. Toch vinden de Brusselaars steeds opnieuw andere spelers ter vervanging. En dat was ook afgelopen zomer zeker niet anders.

De volgende spelers die in het uitstalraam zullen gaan staan zijn onder meer Mohamed Amoura en Cameron Puertas. Die zijn aan een weergaloos seizoen bezig en dat moet de nodige miljoenen opleveren. De sky lijkt daarbij stilaan de limit.

20 miljoen euro voor Amoura?

"Amoura? Die is na dit seizoen weg hé", was Filip Joos zeer duidelijk. "Hoe hij in Frankfurt opnieuw speelde? Als die op dreef komt, begin er dan maar aan." En dus wachten de grote miljoenen? "Als je kijkt naar Boniface vorig jaar, dan gaan ze toch voor Amoura minstens twintig miljoen euro krijgen? Voor minder mag die toch niet weg", was hij bij 90 Minutes vol lof. Ook voor dé groeibriljant van dit jaar bij Union SG staan de topclubs ondertussen al in de rij.

Zowel in de Europa/Conference League als in de eigen competitie zijn er de voorbije weken en maanden al de nodige scouts komen aankloppen. Mogelijk dat het ook de komende zomer weer tot een absolute toptransfer zal leiden. En dan zal het aan Bormans & co zijn om opnieuw valabele vervangers te vinden. Mensen die we nu nog niet kennen en volgend seizoen dan ook weer beter blijken te zijn dan iedereen nu denkt?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties