Goed nieuws uit de ziekenboeg bij Anderlecht: twee spelers keren na lang wachten terug

Goed nieuws uit de ziekenboeg bij Anderlecht: twee spelers keren na lang wachten terug
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht eindigde tweede in het klassement na het reguliere seizoen. Nu kan de club in de play-offs proberen om Union SG bij te halen.

Anderlecht heeft al veel spelers met blessureleed gehad dit seizoen. Toch slaagde de club erin om tweede te eindigen na de reguliere fase.

Eerder op de dag raakte bekend dat Yari Verschaeren enkele weken aan de kant zal zitten. Hij viel geblesseerd uit tegen KV Kortrijk en moet het even rustiger aan doen.

Maar er is ook goed nieuws voor paars-wit. Francis Amuzu en Majeed Ashimeru zijn terug. Ze zullen donderdag meespelen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zulte Waregem.

Op donderdag 21 maart om 11u30 zal de wedstrijd doorgaan. 'Sporting speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen SV Zulte Waregem, momenteel zesde in de Challenger Pro League. Francis Amuzu en Majeed Ashimeru keren voor het eerst sinds eind 2023 terug in de selectie', klink het op de clubwebsite.

Amzuzu is al sinds eind vorig jaar geblesseerd. Hij moest aan de lies geopereerd worden. Ashimeru kampte dit seizoen al met flink wat blessureleed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties