Twee keer paal én een redding op de doellijn: Rode Duivel betrokken bij een van de meest bizarre fases van het weekend

Twee keer paal én een redding op de doellijn:  Rode Duivel betrokken bij een van de meest bizarre fases van het weekend

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham heeft nipt gewonnen van Luton zaterdagmiddag. Met iets meer doeltreffendheid hadden de Spurs de wedstrijd wat makkelijker kunnen maken in het slot.

Hoe is deze bal er niet ingegaan? Dat vroegen alle supporters van Tottenham zich af na 20 minuten spelen. Terwijl Luton tot verrassing velen de score opende na enkele minuten, kregen de Spurs een enorme kans.

Heung-Min Son trapte eerst van dichtbij tegen de hand van Rode Duivel Thomas Kaminski waardoor het schot tegen de paal devieerde. De bal hobbelde opnieuw richting het doel maar raakte enkel de andere pijl vooraleer het leer net op tijd gekeerd kon worden door Luton.

Tottenham met moeite

Ondanks de tegenslag, slaagden de Spurs erin om aan het begin van de tweede helft gelijk te maken met een eigen doelpunt van Issa Kaboré. De troepen van Ange Postecoglou wisten zelfs de overwinning binnen te halen vijf minuten voor het einde dankzij Heung-Min Son, om zijn enorme gemiste kans goed te maken.

In de stand blijft Tottenham zo achtervolgen op de top 4 en heeft het drie punten achter op Aston Villa. Luton blijft in de gevarenzone zitten en ziet het Burnley van Vincent Kompany een puntje naderen tot op 4 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties