Manchester United en Southampton zijn in een bitter conflict verzeild geraakt over voormalige medewerker van Manchester City

Manchester United en Southampton zijn in een bitter conflict verzeild geraakt over voormalige medewerker van Manchester City

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit er bovenhands op tussen Manchester United en Southampton. Deze keer draait het echter niet om een transfer van een speler.

Nieuwe structuur Manchester United

Manchester United heeft na jaren van kommer en kwel beginnen te bouwen aan een nieuwe structuur. Al jaren gaat het de club sportief niet voor de wind en vele transfers brengen niet wat ze ervan verwachten. 

Het is dus tijd voor een nieuwe technische directeur en deze willen ze wegkapen bij de concurrentie. 

Technisch directeur van Southampton

Manchester United wil dolgraag Jason Wilcox van Southampton binnenhalen als nieuwe technisch directeur. Er is echter een klink in de kabel gekomen. Zo wou Manchester United zijn contract afkopen, maar Southampton weigerde dit. 

Daarom nam Jason Wilcox de beslissing om zijn ontslag in te dienen bij zijn werkgever. Dit zorgt echter voor veel kwaad bloed bij Southampton. 

Verleden bij Manchester City

De fans van Manchester United zijn echter verdeeld over de komst van Jason Wilcox. De voormalige profvoetballer (Leeds United, Leicester City & Blackburn Rovers) heeft een verleden bij stadsgenoot Manchester City

In 2013 begon hij bij de stadsgenoot als trainer van de U18. Hij werkte zich op tot hoofd van de jeugdacademie van Manchester City. Daar vertrok hij vorige zomer om Head of Football te worden bij Southampton. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties