📷 Supporters van Patro Eisden Maasmechelen hebben duidelijke boodschap voor Pro League

📷 Supporters van Patro Eisden Maasmechelen hebben duidelijke boodschap voor Pro League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend heeft Patro Eisden Maasmechelen de strijd om promotie nog heel wat spannender gemaakt. De club won de Limburgse derby met 3-0 in eigen huis van Lommel SK. Nu volgen er nog drie wedstrijden, waarvan twee op verplaatsing... zonder supporters.

Patro Eisden Maasmechelen heeft zichzelf beloond in eigen huis tegen Lommel SK. De Limburgse derby werd ruim gewonnen van Lommel SK. Na de overwinning staat Patro slechts op één punt van de tweede plaats.

Alles is nog mogelijk voor de Limburgers en dat beseffen ze zelf ook. Stef Peeters vertelde ons na afloop van de wedstrijd tegen Lommel nog dat Patro niets te verliezen heeft. "Wij komen van een lagere reeks dus bij ons mag alles. Dat speelt in ons voordeel", klonk het.

Nu volgen nog drie wedstrijden waaronder twee uitwedstrijden, te beginnen op vrijdagavond tegen Zulte Waregem. Nadien volgt er nog eentje tegen Beerschot op de laatste speeldag. Bezoekende fans zijn hier echter niet welkom.

Naar aanleiding van incidenten die plaatsvonden tijdens de wedstrijd Patro Eisden-Jong Genk, een andere derby, werd de club gestraft. Geen bezoekende fans voor de laatste drie uitwedstrijden van het seizoen. Dat wil zeggen tegen SK Beveren (0-1 winst), Zulte Waregem en Beerschot.

De fans van Patro zijn het duidelijk niet eens met deze sanctie en lieten dat ook merken met een spandoek tijdens de wedstrijd tegen Lommel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties