'Philippe Clement wil met Rangers gaan shoppen in JPL en mikt op sterkhouder van Standard'

'Philippe Clement wil met Rangers gaan shoppen in JPL en mikt op sterkhouder van Standard'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het belooft een zeer drukke zomermercato te worden voor Standard. De Luikse ploeg zal ongetwijfeld een hoop spelers zien vertrekken.

Ondertussen weten we dat er al een aantal spelers in verband worden gebracht met een transfer bij Standard. Sommige zelfs heel concreet, denk maar aan Denis Dragus. 

Die zou mogelijks een transfer naar Trabzonspor kunnen afronden binnenkort. De club zag al een bod van 1 miljoen euro afgewezen worden, maar bereidt een volgend bod voor. De Rouches zouden zeker 3 miljoen euro willen.

Philippe Clement straks coach van Arnaud Bodart

Maar de club verwacht deze zomer ook een aantal sterkhouders te zien vertrekken. Eentje daarvan kan wel eens Arnaud Bodart zijn. Volgens La Dernière Heure is het Rangers van Philippe Clement zeer geïnteresseerd in de doelman.

De 26-jarige Rode Duivel is goed op niveau. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn huidige marktwaarde zelfs 6 miljoen euro. Standard zou echter zeker vier miljoen euro willen.

Bodart speelde al 185 wedstrijden voor Standard waarin hij 45 clean sheets verzamelde. Hij ligt nog tot juni 2025 onder contract bij de Luikse club. Komende zomer zou dus een perfect moment zijn om hem te verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties