Gaat het hem nog lukken? Vincent Kompany en zijn Burnley doen geweldige zaak in strijd om het behoud

Burnley nam het zaterdagnamiddag op tegen Sheffield United in de Premier League. De troepen van Vincent Kompany wonnen de kelderkraker met 1-4.

Zaterdag stond Burnley voor een belangrijke taak. De club van Vincent Kompany kon een goede zaak doen door van Sheffield United, de laatste in de stand, te winnen.

Sheffield begon een pak beter aan de wedstrijd dan Burnley en even zag het er slecht uit. Uiteindelijk kwamen de Clarets via een gelukstreffer van Jacob Bruun Larsen op voorsprong.

Enkele minuten later maakte Assignon er plots 0-2 van na zeer slecht verdedigen van de thuisploeg. Zo kon Burnley met een voorsprong de rust in.

Na de koffie volgde al redelijk snel de 1-2. Lyle Foster vond het net kort voor het uur ook, en maakte er 1-3 van.

Gudmundsson besliste de wedstrijd uiteindelijk door de 1-4 te scoren zo'n 20 minuten voor het einde. Door deze overwinning staat Burnley plots op drie punten van een veilige plaats. Kunnen de Clarets zich nog redden?