OFFICIEEL: Tottenham let de lat hoog en heeft eerste toptransfer afgerond

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
OFFICIEEL: Tottenham let de lat hoog en heeft eerste toptransfer afgerond

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur staat voor een belangrijke transferzomer. De Londenaren draaiden een teleurstellende jaargang en willen volgend seizoen opnieuw meedraaien in de top van de Premier League. De eerste toptransfer is alvast een feit.

Tottenham Hotspur bevestigt dat Timo Werner ook volgend seizoen in het shirt van The Spurs zal te zien zijn. De 28-jarige aanvaller werd sinds januari gehuurd van RB Leipzig. Aan die deal wordt nu een vervolg gegeven. 

Opvallend: het gaat om een nieuwe huur met aankoopoptie. Tottenham had ook dit seizoen een optie om Werner definitief naar Londen te halen, maar deed dat niet. Dezelfde constructie wordt dus met een seizoen verlengd. 

Het spreekt voor zich dat The Spurs op die manier de geldbuidel nog (eventjes) willen sparen. Het is namelijk de bedoeling om nog enkele versterkingen binnen te halen. Voor de volledigheid: eerder werd de komst van het Zweedse toptalent Lucas Bergvall al afgerond. 

Tottenham kijkt overigens ook rond in onze Jupiler Pro League. Zo volgen The Spurs de dossiers van Andreas Skov Olsen en Antonio Nusa met argusogen. De Londenaren hadden alvast informele contacten met Club Brugge over de voorwaarden voor beide spelers.

Welke transfers wil Tottenham Hotspur nog afronden?

Tottenham eindigde het seizoen op een teleurstellende vijfde plaats in de Premier League. Vooral na de jaarwisseling was het spel héél wisselvallig. Het vierde en laatste Champions League-ticket werd uiteindelijk verspeeld aan Aston Villa. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties