Servië bezorgt Slovenië serieuze domper in de allerlaatste minuut

Servië bezorgt Slovenië serieuze domper in de allerlaatste minuut
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Servië heeft op het nippertje een punt uit de brand kunnen slepen tegen Slovenië. Na een teleurstellende wedstrijd werd het 1-1.

Slovenië en Servië namen het tegen elkaar op tijdens de tweede speeldag van het EK. De wedstrijd begon nog redelijk rustig, maar nadien kwamen beide ploegen met kansen. 

Eigenlijk had er bij de rust al gescoord moeten worden, maar dat gebeurde niet. Bij beide ploegen ontbrak het vooral aan kwaliteit.

Na de rust leek Servië de bovenhand wat te willen nemen. Voor beide clubs was een overwinning eigenlijk wel een must.

Uiteindelijk waren het toch de Slovenen die op voorsprong kwamen. Elsnik gaf een prachtige voorzet terwijl Karnicnik mooi kwam ingelopen. De rechtsachter werkte perfect af.

Na het doelpunt trapte Mitrovic meteen op de lat, maar een echt slotoffensief bleef wat uit, net als de kwaliteit bij de Serviërs.

Toch kwam de gelijkmaker er nog. Jovic kopte een hoekschop tegen de netten in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd, op aangeven van Ilic.

Door die late gelijkmaker zien de Slovenen flink af. Zij hadden vier punten kunnen hebben, maar blijven nu achter met twee punten na evenveel gelijke spelen. Servië staat laatste in zijn groep met één puntje. Alles is dus nog mogelijk op de laatste speeldag...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties