Toptransfer op komst na het EK? 'Rode Duivel moet geïnteresseerde clubs van zich afslaan'

Toptransfer op komst na het EK? 'Rode Duivel moet geïnteresseerde clubs van zich afslaan'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat Rode Duivels zouden na het EK wel eens van ploeg kunnen gaan wisselen. Een goed EK kan zeker helpen om de aandacht aan te wakkeren, maar voor sommigen is de aandacht nu al enorm te noemen.

De geruchten van de dag? Die gaan over verdediger Arthur Theate. Mogelijk is hij zaterdagavond de linksback van Domenico Tedesco, na het EK zou hij wel eens een toptransfer kunnen gaan maken. Aan interesse geen gebrek.

Napoli heeft een tijdje geleden al een officieel bod neergelegd bij Stade Rennes. Daarmee waren zij de eerste ploeg die concreet werd voor de verdediger. Ondertussen zijn er echter al diverse kapers op de kust gekomen.

Theate Arthur
© photonews

Volgens transfergoeroe Gianluca Di Marzio van Sky Sports Italia zijn er nog andere Italiaanse teams die hem graag zouden willen inlijven. Daarbij wordt onder meer gedacht aan Fiorentina uit Firenze, maar mogelijk zijn er nog ploegen.

Meer dan vijftien miljoen euro?

Ook de Premier League lijkt echter een optie, want er wordt ook gewag gemaakt van interesse vanuit Leicester City. Op die manier lijkt Theate in ieder geval de opties voor het uit te kiezen hebben en kan er na het EK veel gebeuren. 

De waarde van Theate wordt geschat op ongeveer 15 miljoen euro, maar het is niet uitgesloten dat de Franse club een hoger bedrag kan vragen. Er zal dus zeker boter bij de vis moeten komen om de Rode Duivel los te weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties