Redactie
| 7 reacties

Dries Mertens begon afgelopen dinsdagavond nog op de bank in de Champions League-wedstrijd tegen Benfica, maar toen de Rode Duivel inviel, zorgde hij meteen voor de verlossing.

Mertens stond amper drie minuten op het veld toen hij Callejon al naar de gelijkmaker loodste met een heerlijke assist. Een twintigtal minuten later maakte Mertens er zelf nog eentje. Vandaag speelt Napoli op het veld van Cagliari in de Serie A en ook daar staat Mertens weer aan het kanon.

Dries Mertens kreeg van de coach een basisplaats en bedankte na een dik halfuur spelen met een doelpunt. De aanvaller draaide mooi weg van zijn verdediger en schoot de bal enig mooi tegen de netten. Intussen staat het na een uur spelen 0-3.