Hazard brengt Chelsea op zucht van Champions League

Simon Wauters
| 3 reacties

Chelsea heeft zaterdagnamiddag met 3-0 gewonnen van Watford. Eden Hazard scoorde niet, maar deelde wel twee assists uit.

Aan de rust stond het nog 0-0, maar na de pauze bezorgden Ruben Loftus-Cheek, David Luiz en Gonzalo Higuaín Chelsea al bij al een eenvoudige overwinning.

Bij Watford bleef Rode Duivel Christian Kabasele negentig minuten op de bank. The Hornets staan in de buik van het klassement en zijn al een hele tijd gered. Chelsea staat nu derde met één punt meer dan Tottenham en vijf eenheden voorsprong op Arsenal, dat wel nog twee wedstrijden speelt.

Het ziet er dus naar uit dat Chelsea de top vier haalt en volgend jaar in de Champions League zal voetballen. Of dat met Hazard zal zijn, valt echter te betwijfelen. Hazard wordt al maanden nadrukkelijk aan Real Madrid gelinkt.