Legia moet laatste kans grijpen, maar Poolse media zijn vooral in deze Clubs-targets geïnteresseerd

Legia moet laatste kans grijpen, maar Poolse media zijn vooral in deze Clubs-targets geïnteresseerd
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Legia Warschau neemt het vanavond op tegen Club Brugge in de Europa League. Ook voor de Poolse legerploeg is het de laatste kans op een Europese lente. Al waren de lokale journalisten vooral in iets anders geïnteresseerd.

Cédric De Volder in Warschau

Michel Preud'homme kreeg gisteren tijdens de persconferentie ook enkele vragen van Poolse journalisten op zijn bord. Onze lokale concullega's waren vooral geïnteresseerd in twee spelers: Waldemar Sobota en Karol Linetty.

De eerste mislukte bij Club Brugge en verdedigt dezer dagen op huurbasis de kleuren van FC Sankt Pauli. "Maar hij ligt nog steeds onder contract bij ons", aldus Michel Preud'homme. 

Het klopt dat we Linetty volgen

Michel Preud'homme

"Ik kan geen slecht woord zeggen over Waldi", klinkt het bij de Luikenaar. "Maar onze kern was zodanig gestoffeerd dat hij amper nog speelkansen kon krijgen."

En Karol Linetty? 

De 20-jarige middenvelder van Lech Poznan stond in het tussenseizoen heel dicht bij een overgang naar blauw-zwart, maar dat sprong af. De geruchtenmolen verwacht echter nog steeds zijn komst in januari. 

"Het klopt dat we die jongen volgen", besluit Preud'homme. "Club Brugge gaat ook in Polen op zoek naar nieuw talent. Maar Linetty speelt momenteel niet voor ons. Ik kan er dus ook niets over zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties