Verbist kijkt uit naar nieuwe jaargang: "Ik droom al van bij Ajax van de Eredivisie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Verbist kijkt uit naar nieuwe jaargang: "Ik droom al van bij Ajax van de Eredivisie"
Foto: © SC

Bram Verbist mag volgend seizoen met Roda JC in de Eredivisie voetballen. De doelman verdedigde in zijn jonge jaren nog de kleuren van Ajax. "Het is dan ook al lang een droom om in de Nederlandse eerste klasse te voetballen."

Door Cédric De Volder

Roda JC was de vorige voetbaljaargang begonnen met heuse titelambities, maar de club uit Kerkrade bleek een maatje te klein voor NEC. "Maar in de play-offs hebben we het doel toch kunnen binnenhalen."

"Ik ben tevreden over mijn seizoen", gaat Bram Verbist verder in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Door een rugblessure miste ik jammer genoeg de beslissende wedstrijden in de nacompetitie, maar verder heb ik alles gespeeld."

Ik heb er een goed seizoen opzitten. En ik ben streng voor mezelf, hé

"Ik vind dat ik er een goed seizoen heb opzitten", gaat de doelman verder. "En ik ben streng voor mezelf, hé. (lacht) Ook de trainers en de keeperscoach beaamden dat ik mijn punten heb gepakt."

Ook volgend seizoen lijkt het er dus op dat Verbist onder de lat zal staan. "Ik las in de media wel de geruchten dat Roda op zoek is naar een andere doelman, maar dat trek ik me niet aan."

Geen revanche

"Het voelt alleszins niet als een revanche naar Cercle toe dat ik opnieuw op het hoogste niveau zal voetballen", besluit Verbist. "Dat hoofdstuk is afgesloten. Of ik de Eredivisie hoger inschat dan de Belgische eerste klasse? Als je naar de stadions kijkt ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties