kvkKV Kortrijk
kvoKV Oostende
8'
1-0
33'
2-0
80'
3-2
Datum: 05/02/2006 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Guldensporenstadion
Kan Hamme de periodetitel pakken?
Dirk Pieters
| 0 reacties
Kan Hamme de periodetitel pakken?
Foto: © SC

Dit weekend staan er in de tweede klasse enkele interessante wedstrijden op het programma. Zowel voor de eindronde als onderaan het klassement kan het spannend worden. Zaterdagavond staat Tubeke-Hamme op het programma. De bezoekers verzekeren zich mits winst van de tweede periodetitel. Leider KVSK United mag thuis Union partij geven, terwijl KV Kortrijk met KV Oostende geen hapklare brok geserveerd krijgt. Onderaan de rangschikking staat het belangrijke duel tussen rode lantaarn Deinze en Antwerp op de kalender.
 
TUBEKE – HAMME
 
Zaterdagavond kan Hamme zich verzekeren va, de eindronde. Als de bezoekers winnen, hebben ze dat alvast beet. Hamme kan over de hele kern beschikken op uitzondering van doelman Baert (zware duimverstuiking). Bij de thuisploeg zijn er heel wat meer problemen. Dimitriadis kreeg afgelopen weekend zijn derde gele kaart en is geschorst en Fernandez (spierscheur), Gailly (knie) en Flammini (knie) blijven out. Ook Tubeke kan maar best winnen om onderaan het klassement weg te komen.
 
DESSEL – RONSE
 
Om 19u30 staat de wedstrijd tussen Dessel en Ronse al op papier. De thuisploeg moet het zonder sterkhouder Imagbudu stellen en ook zonder de nieuwkomers Mimbala en Deferm. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt één puntje, afwachten of de wedstrijd ook zo spannend zal verlopen.
 
KVSK UNITED – UNION
 
De leider in de tweede klasse KVSK United krijgt het bezoek van Union. Voor de Limburgse club mag deze wedstrijd in principe geen probleem worden, maar in voetbal ben je van niets zeker. Bij de thuisploeg maakt de 17-jarige Jasper Daniëls zijn debuut in de kern. Thompson en Haznadar zijn gekwetst en zullen er niet bij zijn. Bij de bezoekers zijn er heel wat meer afwezigen. Peeters (dij), M'Bayoko (been) en Walschap (enkel) zijn nog steeds niet fit en ook Longrie (schouder) viel uit.
 
KV MECHELEN – GEEL
 
De thuisploeg krijgt het bezoek van de nummer acht in het klassement Geel. De bezoekers begonnen de competitie heel zwak, maar zijn stilaan naar de top van het klassement aan het klimmen. Ook KV Mechelen kan maar beter zorgen dat het deze wedstrijd wint. De winnaar van het duel tussen Antwerp en Deinze kan wel eens heel dicht komen. Bij KV Mechelen is Peeters er alvast niet bij. Geel zal het moeten doen zonder Van de Weyer en Steurs.
 
WAASLAND – VIRTON
 
Beide ploegen kunnen bijna in het sterkste opstelling aantreden. Weinig blessures langs beide kanten. Waasland, de nummer drie in het klassement, heeft zich sterk herpakt na een zwak begin van de competitie. De bezoekers staan op de voorlaatste plaats in het klassement. Het zal alvast geen makkelijk opdracht worden voor hen. Waasland won zijn vorige wedstrijd nog met zware 1-5 cijfers op het veld van Union. Benieuwd of Arys ook nu de weg naar de netten zo makkelijk gaat vinden.
 
EUPEN – KBHZ

De thuisploeg doet het verrassend goed dit seizoen, de club staat op een mooie zesde plaats en speelt de laatste weken met weinig druk. Voor Beringen Heusden-Zolder ziet het er heel wat minder rooskleurig uit. De ploeg staat op een teleurstellende dertiende plaats in de rangschikking. Bij de thuisploeg komt Gillet terug uit schorsing, maar is Baijot nog altijd geblesseerd. Bij KBHZ zijn enkel Kalulika (geelgeschorst) en Kadir Bekmezci (voet) onbeschikbaar.  

ANTWERP - DEINZE

De uitgebreide voorbeschouwing voor deze wedstrijd kan u hier vinden =>  [AN]

Meer nieuws

2e klasse