kvoKV Oostende
wsbWS Bruxelles
Datum: 21/03/2013 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Diaz Arena
Live Veel nieuwe namen bij Woluwe
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Veel nieuwe namen bij Woluwe
Foto: © SC

KV Oostende kan vanavond White Star Woluwe op vijftien punten zetten. De Brusselaars, die met financiële problemen kampen, stonden dit seizoen nog even op de eerste plaats in tweede klasse. Bij Woluwe vonden ze maar 17 spelers fit of bereid om op het blad te staan.

KV Oostende kan vanavond opnieuw een belangrijke stap richting titel zetten. Bij winst zet het eerste achtervolger Westerlo opnieuw op vijf punten. Bij de kustploeg is Moreels onzeker, hij sukkelt met de knie. De Schutter komt terug uit schorsing maar Kaminiaris zou blijven staan. Siani is niet speelgerechtigd.

Het was even onduidelijk of de spelers van White Star vanavond zouden spelen. De financiële situatie zorgt voor onzekerheid bij de spelers. Het lijkt er uiteindelijk toch op dat de ploeg vanavond afzakt naar het Albertpark.

Sportief gaat het bij Woluwe alleszins niet slecht, de ploeg moet met 11 op 15 niet veel onderdoen voor de 12 op 15 van tegenstander Oostende. Woluwe maakte zo komaf met een slechte reeks waar in vier wedstrijden amper één punt gehaald werd.

Bij Woluwe zijn vijf spelers die in de winterstop aankwamen niet speelgerechtigd voor deze uitgestelde wedstrijd: Ratajczak, Serwy, Heris, Touncara en Diallo. Verder is Guerenne twijfelachtig en zitten ook Dessaer en Vandiepenbeeck niet in de selectie.

Meer nieuws

2e klasse