gnkKRC Genk
staStandard
1-0
Datum: 29/11/2012 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Luminus Arena
Live Genk op zoek naar revanche tegen Standard
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk op zoek naar revanche tegen Standard
Foto: © SC

RC Genk en Standard strijden als laatste om een ticket in de 1/4 finales van de Beker van België. Beide teams hebben van de beker een doel gemaakt en treden met hun sterkste elftal aan.

De beker is een doel voor zowel Standard als RC Genk. Beide teams willen maar al te graag de finale spelen op 9 mei. Daarom neemt geen van beide trainers een risico en kiezen zowel Been als Rednic voor hun sterkste opstelling. Enkel Moris zal plaatsnemen onder de lat in plaats van Kawashima.

De Rouches smeerden Genk enkele weken geleden hun eerste competitienederlaag aan in de Cristal Arena. Het werd toen 0-2. Die wedstrijd zijn de Limburgers nog niet vergeten en zij willen graag revanche nemen. Mario Been kan daarvoor geen beroep doen op Nadson waardoor Anele centraal achterin gaat voetballen. Jeroen Simaeys neemt na een lange afwezigheid weer plaats op de bank.

Voor Pocognoli en Gershon komt de bekerpartij nog te vroeg en ook Kanu is onbeschikbaar. Gonzalez en Ogunjimi zijn wel weer fit en starten wellicht op de bank.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Standard strijkt u 320 euro op.

Meer nieuws

Beker van België