cerCercle Brugge
kvkKV Kortrijk
0-2
1-2
2-2
Datum: 27/03/2013 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Jan Breydel
Live Verbist opnieuw onder de lat
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Verbist opnieuw onder de lat
Foto: © SC

Vanavond staat in het Jan Breydelstadion de terugwedstrijd van de halve finale in de Beker van België tussen Cercle Brugge en Kortrijk op het programma. De Bruggelingen wonnen de heenmatch met 1-2. Bram Verbist neemt zijn plaats onder de lat terug in.

Cercle heeft dus de betere uitgangspositie. Uit onze vraag van de dag van gisteren bleek ook dat onze lezers de vereniging als favoriet zien. Bij Cercle is Rudy nog niet fit genoeg om te spelen.

Selectie CercleBram Verbist, Braafhart Mitchell, Jo Coppens, Frederik Boi, Gregory Mertens, Stef Wils, Bernt Evens, Karel Van Roose, Michael Uchebo, Mush Bakenga, Arnar Vidarsson, Kristof D'Haene, Godee Joey, Van Eenoo Lukas, Hans Cornelis, Francis Dickoh, William Carvalho, Tim Smolders en Joaquin Boghossian.

Bij Kortrijk reizen minstens 1.500 supporters mee naar Jan Breydel. Van de spelers maken Kamghain en Martin de verplaatsing niet, ze zijn geblesseerd.

Scoort Chavarria in Jan Breydel? Waag gerust een gokjeAls je denkt dat de Argentijnse spits scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 180 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws