wesWesterlo
cluClub Brugge
0-2
72' Abdoulay Diaby (pen)
Datum: 16/12/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Het Kuipje
Voor Club staat er na rotweek heel wat meer op het spel dan enkel kwalificatie in 't Kuipje

Club Brugge onder hoogspanning in Westerlo

Voor Club staat er na rotweek heel wat meer op het spel dan enkel kwalificatie in 't Kuipje
Foto: © Photonews

In de ergste nachtmerrie van Michel Preud'homme verliest Club Brugge vanavond in Westerlo en heeft het nog maar één doel om zich op te focussen. De bekermatch in 't Kuipje wordt dus een belangrijke.

De rode lantaarn van de Jupiler Pro League zet niet alles op alles voor de match tegen blauw-zwart. De Ceulaer en Gounongbe, beiden licht geblesseerd, mogen het duel uitzitten. Daardoor komen er kansen voor Visnakovs, Aoulad of Koffi in de aanval.

Ze weten wat er op het belang staat

Bij Club Brugge zal Michel Preud'homme niet zijn reservespelers het veld opsturen. Het duel is immers te belangrijk na de twee dreunen die ze kregen van Midtjyland en Standard. Indien er straks ook een einde komt aan de bekerdroom zal de kern immers flink afgeslankt worden tijdens de wintermercato.

Preud'homme heeft nu al moeite met iedereen tevreden te houden en dan zouden er wel eens een paar sterkhouders kunnen vertrekken. Vanavond lijkt er dus heel wat meer op het spel te staan dan enkel kwalificatie voor de volgende ronde.

Westerlo kan wat opbrengen

Indien u een gokje van 60 euro waagt op de Kemphanen, kan u dat uw inzet maal 7,75 opleveren. Blauw-zwart is immers de grote favoriet tegen de laatste van eerste klasse. Wil u een gokje wagen? Ga dan via deze link uw welkomsbonus bij Unibet ophalen.

Meer nieuws