Datum: 19/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Luminus Arena
Live Jan Ceulemans gooit ploeg om tegen Genk
Fabian Morren
| 0 reacties
Jan Ceulemans gooit ploeg om tegen Genk
Foto: © SC

Westerlo moet dringend punten pakken. Vraag is of dat vanavond zal lukken bij landskampioen Racing Genk. De ploeg van Jan Ceulemans kan een voorbeeld nemen aan vorig seizoen en aan Lierse.

Genk speelde eerder dit seizoen al in de beker thuis tegen Lierse. Ook toen waren de Limburgers torenhoog favoriet, maar Lierse won er (zelfs vrij makkelijk) met 0-2. Vorig seizoen was Genk op weg naar de titel, maar thuis tegen Westerlo werd er wel verloren.

Westerlo zat toen wel in een zeer sterke periode. Dat ligt nu helemaal anders. De Kempense club zit in een zeer negatieve spiraal. Bovendien mist trainer Jan Ceulemans straks vijf spelers: Ngolok, Vanaudenaerde, Corstjens, Owusu en Yulu-Matondo. Arbitman zit op de bank, maar is eigenlijk niet fit.

Genk-trainer Mario Been legde Anele een disciplinaire schorsing op. Kevin De Bruyne is wel weer opnieuw fit. Masuero, Simaeys, Joneleit, Hubert en Grimi zijn nog steeds geblesseerd.

UPDATE 19:50: Westerlo-trainer Jan Ceulemans zet een aantal nieuwe pionnen in het elftal. Onder meer Jef Delen krijgt opnieuw zijn kans. Ook Moses Adams en Liliu (in de aanval) krijgen hun kans. Bij Genk verschijnt Elyaniv Barda nog eens aan de aftrap. Ook Fabien Camus staat in de basiself. 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

RC Genk is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,50 euro bij een gok van 150 euro, Westerlo levert u 465 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws