cerCercle Brugge
zwaZulte Waregem
Datum: 25/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Jan Breydel
Live Peeters gooit Naudts en Dompig in de strijd
Tomas Taecke
| 0 reacties
Peeters gooit Naudts en Dompig in de strijd
Foto: © SC

Enigszins verrassend brengt Bob Peeters Arne Naudts en Luciano Dompig aan de aftrap. Janssens en Baldé starten daardoor op de bank. Bij Essevee vervangt Skulason de onbeschikbare Sterckx.

Het West-Vlaamse streekduel tussen Cercle en Zulte Waregem is vooral voor de thuisploeg van levensbelang. Essevee heeft weinig te winnen of verliezen maar wil zijn dramatische eerste seizoenshelft verder schoonborstelen. De Bruggelingen moeten vanavond een driepunter pakken met het zware programma dat hen in de laatste drie competitiewedstrijden nog wacht.

Bob Peeters is genoodzaakt een jong en onervaren elftal de wei in te sturen. Met de onbeschikbare Iachtchouk, Reis, Cornelis, Rudy, Vidarsson en Verbist mist Cercle een half basiselftal. Francky Dury kan geen beroep doen op Sterckx en moet daarom voor het eerst in weken sleutelen aan zijn basiself die hij sedert zijn aanstelling steevast op het veld brengt. Ook Matton is nog steeds geblesseerd.

Opstellingen:

Cercle Brugge: Coppens, Evens, Mertens, Portier, Van Roose, D'Haene, Carvalho, Van Eenoo, Dompig, Naudts, Vetokele

Zulte Waregem: Bossut, de Fauw, D'Haene, Colpaert, Hamalainen, Delaplace, Skulason, Berrier, Chevalier, Leye, Naessens

Wat denkt Bwin over de West-Vlaamse derby?

Cercle is favoriet. Een gokje bij BWIN op Essevee daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Cercle met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Essevee win je 310 euro.

Meer nieuws