Datum: 07/10/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Live Onvervalste topper in Jan Breydelstadion
Tomas Taecke
| 0 reacties
Onvervalste topper in Jan Breydelstadion
Foto: © SC

Enkele uren na de Clasico tussen Standard en Anderlecht staan Club Brugge en Racing Genk lijnrecht tegenover elkaar. Het doorgaans spectaculaire kijkstuk tussen de Europa League-hangers oogt ondanks de vele blessures veelbelovend.

Om 18 uur trappen Club Brugge en Racing Genk de tweede topper op deze Super Sunday op gang. Blauw-zwart wil de Limburgers een hak zetten en zo zijn leidersplaats veiligstellen. Vorig seizoen gingen de Smurfen in de laatste wedstrijd van Adrie Koster na een spektakelstuk met de punten aan de haal. Club is nog steeds ongeslagen en zal er ongetwijfeld alles aan doen om dat vanavond rond de avondklok van 20 uur nog steeds te zijn.

Georges Leekens mist nog steeds een resem sterkhouders. Donk en Jorgensen raakten niet speelklaar, Buysse in extremis wel fit. Refaelov, Stenman, Zimling en Meunier werken aan hun terugkeer.

Ook Mario Been heeft zo zijn kopzorgen. Een handvol spelers zijn onbeschikbaar voor de clash tussen blauw-zwart en blauw-wit. Joneleit, Köteles, Ayub, Barda en Hyland vormen de ziekenboeg.

De partij wordt om 18 uur op gang getrapt door scheidsrechter Dierick. Alles is LIVE te volgen op onze website!

Meer nieuws