cluClub Brugge
lokSporting Lokeren
Datum: 28/10/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Jan Breydel
Live Donk eindelijk terug, Hogli blijft staan
Tomas Taecke
| 0 reacties
Donk eindelijk terug, Hogli blijft staan
Foto: © SC

Blauw-zwart wil met een driepunter tegen Sporting Lokeren de rust laten terugkeren in het Jan Breydelstadion. De Waaslanders presteren doorgaans bijzonder sterk buitenshuis en willen ook vandaag coleider Club Brugge het vuur aan de schenen leggen.

Om 18 uur staan vice-kampioen Club Brugge en bekerwinnaar Sporting Lokeren lijnrecht tegenover elkaar. In het blauw-zwarte kamp is het ondanks de leidersplaats behoorlijk onrustig nadat voorzitter Bart Verhaeghe na de nederlaag in Newcastle de troepen in de kleedkamer ging toespreken. Als er één ploeg is die op verplaatsing steevast uitgekookt aan de aftrap verschijnt, dan is het de Wase bekerhouder wel. Club moet deze lastige klip omzeilen wil het Sporting Anderlecht en Zulte Waregem opnieuw op drie punten plaatsen. Volgende zondag wacht de Bruggelingen trouwens een onderling duel tegen de Gaverbeekjongens.

De blauw-zwarte ziekenboeg zit nog steeds nokvol. Donk loopt er wel opnieuw bij, Larsen blijft geblesseerd. Net als in Newcastle figureert Hogli als rechtsback, Hoefkens speelt centraal. Figueras wordt daardoor naar de bank verwezen.  Zimling, Stenman, Meunier en Almeback zijn eveneens geblesseerd.

Heel wat minder of zelfs geen zorgen heeft Peter Maes. Bij Lokeren zijn er geen geblesseerden of geschorsten, enkel Galitsios en Taravel riskeren in geval van een vijfde geel karton de derby tegen Waasland-Beveren op woensdag te missen.

De partij wordt om 18 uur op gang geblazen door scheidsrechter Bourdouxhe. Zoals gewoonlijk is alles LIVE op onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge  is torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op het Wase Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Haalt Club Brugge het straks na negentig minuten, dan krijgt u bij UNIBET 155 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RC Genk neemt u 575 euro mee naar huis.

Meer nieuws