Datum: 30/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Lotto Park
Live Biglia en Kouyate in de basis, Foket (Gent) debuteert
Tomas Taecke
| 0 reacties
Biglia en Kouyate in de basis, Foket (Gent) debuteert
Foto: © SC

De 13de speeldag wordt vanavond in het Astridpark door Sporting Anderlecht en AA Gent op gang getrapt. Beide ploegen presteren ondermaats en willen het tij in deze onvervalste topper met een driepunter doen keren.

Het zwaartepunt van speeldag 13 dient zich vanavond aan in het Constant Vanden Stockstadion. Anderlecht en AA Gent, twee clubs met uitgesproken ambities, staan om 20 uur lijnrecht tegenover elkaar. Paars-wit doet er goed aan een klinkende zege te boeken terwijl ook AA Gent - onder leiding van interim-coach Manu Ferrera - best ook een resultaat boekt.

Bij Sporting zijn de twijfelachtige Kouyate en Biglia fit bevonden. Kanu is er niet bij. Mbokani is opnieuw geschorst. Reynaldo en Cyriac zijn nog steeds afwezig. Aan de overzijde was er opnieuw slecht nieuws voor Bernd Thijs. Ook N'Diaye, Boere, Corstjens, Messoudi, Raman en Conte zijn out.

De partij wordt om 20 uur op gang gefloten door scheidsrechter Verbist. Alles is uiteraard LIVE te volgen via onze website.
 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is natuurlijk torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 155 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van de Buffalo's strijkt u 575 euro op.

Meer nieuws