wbeSK Beveren
gnkKRC Genk
Datum: 26/12/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Freethiel
Live Been wijzigt elftal op 3 posities
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Been wijzigt elftal op 3 posities
Foto: © SC

Vanmiddag moet Racing Genk op zoek naar de drie punten tegen Waasland- Beveren om zo toch met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Mario Been brengt Hamalainen, Vossen en Nadson aan de aftrap.

Genk heeft een forse klap geïncasseerd. De wedstrijden tegen Zulte Waregem en Anderlecht, de nummers één en twee uit het klassement, werden verloren. De Limburgers blijven voor het eerst dit seizoen achter met 0 op 6. Dat maakt de wedstrijd tegen Waasland-Beveren extra belangrijk. Puntenverlies is geen optie voor Genk. 

De vraag is of Jelle Vossen zal aantreden. Tegen Anderlecht werd zijn optreden beperkt tot een korte invalbeurt. Verder kan Mario Been kiezen uit een fitte kern.

Sinds de komst van Glen De Boeck doet Waasland-Beveren het uitstekend. De fusieclub behaalde 10 op 15 en won tegen onder meer Kortrijk en Gent. Met een driepunter zou de fusieclub een kleine afstand kunnen nemen van de voorlaatste stek. De Boeck speelt met een vast systeem en legt de nadruk op een goede organisatie. Benieuwd of Genk die vanmiddag kan ontwrichten.

 Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland-Beveren strijkt u 380 euro op.

Meer nieuws