chaCharleroi
cerCercle Brugge
Datum: 20/02/2013 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Cercle start met Rudy
Cercle start met Rudy
Foto: © SC

Indien Cercle Brugge play-off III nog wil ontlopen, doet het er best aan om vanavond te winnen van Charleroi. Het zijn enkel de grootste optimisten die er nog in geloven, maar bij Cercle leven ze nog met hoop.

Met veertien punten heeft de Vereniging er immers zes minder dan Lierse en Beerschot. Cercle heeft wel nog enkele wedstrijden te goed, maar dit is één van de twee cruciale duels om het behoud. Want op de laatste speeldag wordt er ook nog de degradatietopper tegen Beerschot uitgevochten.

Groen-zwart doet er echt alles aan om het behoud nog te verzekeren en vertrok deze morgen zelfs op mini-afzondering naar Charleroi, waar het na de match ook zal overnachten. Iedereen weet dat het meer dan vijf voor twaalf is, maar ze geloven er nog in. "Tweede klasse? Daar denk ik nu ook niet aan. De anderen trouwens ook niet. Net omdat we nog altijd hopen en denken dat het goedkomt. Alleen moeten we vanavond onszelf eens belonen. Dat zijn we dit seizoen iets te vaak vergeten", zei doelman Bram Verbist alvast strijdvaardig.

Meer nieuws