Datum: 03/02/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Luminus Arena
Staat Genk op tegen Club Brugge?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Staat Genk op tegen Club Brugge?
Foto: © SC

Racing Genk - Club Brugge vormt het eerste deel van het tweeluik van Super Sunday. Beide teams willen zo snel mogelijk zekerheid krijgen over play-off 1. Bovendien kan Club Brugge een behoorlijke kloof slaan met de Limburgers.

Geen van beide teams verkeert in zijn beste vorm. Genk kon uit zijn laatste 7 wedstrijden slechts 1 overwinning putten. Vorige week werd nog verloren op het veld van KV Mechelen. Ook Club Brugge is onder coach Garrido nog zoekende. Vorige week geraakte het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AA Gent.

Na een schamele 4 op 15 in de competitie hoeft het geen betoog dat Racing de drie punten absoluut in Limburg wil houden. Mario Been liet al verstaan dat hij wil vasthouden aan het team dat woensdag met 1-0 verloor op Anderlecht. Dat betekent dat Kumordzi zijn plaats op het middenveld zal behouden ten koste van Gorius. Enkel achterin moet de Nederlander puzzelen om de schorsing van Kara op te vangen.

Club Brugge kan een uitstekende zaak doen in de Cristal Arena. Bij winst slaan ze een kloof van 4 punten met Genk met een wedstrijd minder gespeeld. Ryan Donk keert terug uit schorsing en Jim Larsen zit na blessureleed opnieuw in de selectie. Meunier en Blondel liggen nog steeds in de lappenmand.

Meer nieuws