wbeSK Beveren
lokSporting Lokeren
Datum: 23/02/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Freethiel
Live Jurgen Cavens in de basis bij Waasland-Beveren
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Jurgen Cavens in de basis bij Waasland-Beveren
Foto: © SC

Vanavond nemen Waasland-Beveren en Lokeren het tegen elkaar op in de derby om het Waasland. Lokeren hoopt na een magere 3 op 12 opnieuw aan te knopen met de zege. Waasland-Beveren van zijn kant verloor zijn laatste drie duels en wil zich maar wat graag bewijzen in de derby.

In de heenwedstrijd won Lokeren met 2-0 en toen zorgden Saglik en Patosi voor de doelpunten. Laatstgenoemde is echter nog steeds niet fit en het team van coach Peter Maes mist ook nog steeds de geblesseerde Copa. Mokulu en Mijat Maric zijn ook nog geen 100% klaar, al behoort de Zwitser wel tot kern.

Bij Waasland-Beveren zijn ze er ze goed als zeker van dat ze ook volgend jaar in eerste klasse blijven. Vandaag kunnen ze zich daar ook mathematisch van verzekeren. Een uitgelezen kans dus voor de troepen van Glen De Boeck, om dit te kunnen verwezenlijken in de derby tegen Lokeren. Bij Beveren is enkel Cruz afwezig, hij revalideert verder van zijn blessure. Stijn De Smet hervatte deze week de trainingen en werd opgenomen in de wedstrijdkern.

De Selecties van beide teams:

Waasland-Beveren:Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Jurgen Cavens, Rachid Farssi, Barak Badash, Jordan Remacle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Jonathan Rowell, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, René Sterckx, Vito Plut, Colin Coosemans

Lokeren: Alexander Corryn, Nill De Pauw, Sergio Junior Dutra, Hassan El Mouataz, Walter Balufo, Giorgos Galitsios, Bo Geens, Hamdi Harbaoui, Jugoslav Lazic, Ivan Leko, Mijat Maric, Milos Maric, Cedric Mingiedi, Killian Overmeire, Koen Persoons, Enes Saglik, Alexander Scholz, Jore Trompet, Tiko.

Wie zal de Wase derby winnen? Maak een gokje bij Unibet!
Als u 60 euro inzet bij Unibet op een overwinning van Waasland-Beveren kan u al 180 euro winnen.

Meer nieuws