Datum: 16/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Zet De Boeck zijn contractverlenging goed in?
Frank Deckers
| 0 reacties
Zet De Boeck zijn contractverlenging goed in?
Foto: © SC

Waasland-Beveren moet voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie naar Charleroi. Beide teams zijn geplaatst voor play-off II en zien deze match dus als voorbereiding.

Glen De Boeck heeft deze week bekend gemaakt dat hij zijn contract met een jaar heeft verlengd. De trainer is een belangrijke factor geweest voor Waasland-Beveren. Sinds dat hij de ploeg aanvoert deden ze het behoorlijk goed in eerste klasse. Dankzij hem kon de club van de laatste plaats opklimmen naar de dertiende stek.

Charleroi speelde vorige week nog gelijk tegen Lokeren. Het zag er zelfs lang naar uit dat ze met de drie punten naar huis gingen gaan nadat Pollet met een heerlijk schot de 0-1 op het bord had gezet. Koen Persoons kopte echter in de laatste minuten van de wedstrijd de gelijkmaker tegen de netten.

Denkt u dat Waasland-Beveren gaat kunnen scoren in Charleroi? Waag gerust een gokje. Als u denkt dat De Boeck zijn team een doelpunt gaat maken, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 177 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws