kvkKV Kortrijk
staStandard
Datum: 30/09/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Guldensporenstadion
Live Ogunjimi moet Luikse crisis voorkomen
Tomas Taecke
| 0 reacties
Ogunjimi moet Luikse crisis voorkomen
Foto: © SC

In de schaduw van de topper tussen AA Gent en Club Brugge haspelen KV Kortrijk en Standard om 18 uur een tweede aantrekkelijke partij af. Geen van beide subtoppers wil de slotwedstrijd van de negende speeldag straks verliezen.

Standard telt slechts tien punten en wil een nieuwe nederlaag kost wat kost vermijden. De seizoensstart van KV Kortrijk ligt dan weer niet in het verlengde van een ongekend boerenjaar. Het hoeft geen betoog dat de spanning in het Guldensporenstadion in de vooravond te snijden zal zijn.

De Rouches moeten het zonder de geschorste Ezekiel en Batshuayi stellen. Ron Jans rekent opnieuw op Marvin Ogunjimi voorin. Bolat, Gershon en Mpoku zijn geblesseerd. Opare en Fryers werden niet in de wedstrijdkern opgenomen. Tavares debuteert in de Luikse defensie, Van Damme schuift één linie naar voor.

Ook Hein Vanhaezebrouck mist vier pionnen. Ragolle, Capon en Matton zijn out, Mulemo is geschorst na zijn rode kaart op het Kiel. De Franse spits Dupuis start voor het eerst in de basis.

Frederik Geldhof moet de partij in goede banen leiden. De wedstrijd is vanaf 18 uur LIVE te volgen via onze website.
 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk strijkt u 270 euro op.

Meer nieuws