Datum: 04/08/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Live Diogo brengt AA Gent in extremis op voorsprong.
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Diogo brengt AA Gent in extremis op voorsprong.
Foto: © SC

AA Gent speelt straks de eerste competitiewedstrijd in de nieuwe Ghelamco Arena. Arzo begint aan de partij, aanwinst Pirez zit meteen op de bank bij Gent.

Nicklas Pedersen kijkt alvast uit naar deze wedstrijd. "Ik heb nog veel contact met mijn vrienden uit Mechelen. Het wordt echt tof om tegen hen te spelen. Nooit eerder speelde ik tegen een ex-ploeg, niet in Denemarken en niet in Nederland", aldus de spits in een interview met Voetbalkrant.com dat u HIER nog eens kan nalezen.

AA Gent speelde vorige week niet bijster goed tegen Waasland-Beveren en heeft ook nu nog een probleem op de flanken. Soumahoro en Kage zijn namelijk nog steeds niet hersteld. Het doet de vraag rijzen of Gent de kern niet te veel afslankte op die posities. Remacle, Brüls en Raman hadden een oplossing geboden op dit moment. Wel speelgerechtigd intussen is Leandro Pirez, maar het is nog niet zeker of de Argentijn in de selectie zal zitten.

Selectie KAA Gent: Frank Boeckx, Sergio Padt, Carlos Diogo, Rafinha, Ervin Zukanovic, Pablo Cendros, César Arzo, Milan Savic, Nana Asare, David Hubert, Hannes Van Der Bruggen, Renato Neto, Christophe Lepoint, Jari Vandeputte, Yassine El Ghanassy, Ilombé Mboyo, Leandro Pirez(?), Nicklas Pedersen en Rodgers Kola

KV Mechelen ging vorig weekend in eigen huis ten onder tegen Standard en aast op revanche. De opvallendste Mechelaar toen was Alessandro Cordaro. In een goeie dag kan de vinnige aanvaller het een verdediging erg lastig maken.

Steven De Petter is de enige geblesseerde speler bij de Kakkers. De verdediger is out tot de winterstop en dat is een echte aderlating voor Mechelen.

Selectie KV Mechelen: Sheldon Bateau, Wouter Biebauw, Maxime Biset, Alessandro Cordaro, Seth De Witte, David Destorme, Thomas Enevoldsen, Antonio Ghomsi, Abdul-Yakuni Iddi, Mads Junker, Seweryn Michalski, Benjamin Mokulu, Tomislav Pacovski, Viktor Prodell, Mats Rits, Joachim Van Damme, Anthony Van Loo, Wannes Van Tricht en Jerry Vandam

Scoort Pedersen tegen zijn ex-club?

Waag er een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 141 euro als Nicklas Pedersen vanmiddag scoort. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws